Inschrijving nieuwsbrief

Naam
E-mailadres 
 

NIEUWS

FEESTDAGENMENU

 De lichtjes hangen weer door de hele stad, het is vroeg donker, er worden inkopen gedaan, kortom aan alles is het te merken dat de feestdagen er aankomen.

 Uiteraard is ons restaurant in deze periode ook in kerstsferen. Daarom serveren wij vanaf 15 december een speciaal feestdagenmenu. Dit feestelijke menu serveren wij tevens op kerstavond voor onze gasten.


 Feestdagenmenu

 Terrine van Fazant met een salade van rauwe witlof en sinaasappel

 Gegrilde Zeebaars met krokante gamba’s en een bisque van kreeft

 Gebraiseerde kalfssukade met gesmolten eendenlever en balsamico*

 Gebraden hertenbout met een mousseline van knolselderij,  paddenstoelen en een jus van rode port             

Taartje van passievruchten met Valrhona chocolade en een sorbet van chocolade

 

Wij serveren het 5 gangen menu voor 55 euro en het 4 gangen menu zonder * voor 47,50 euro.

 

 


KRIJTBORD MENU NOVEMBER

Pastei van wild zwijn, confit van rode uien en brioche toast

*

Schuimige crème van paddenstoelen en truffel*

*

Gebraden hertenbiefstuk met rode kool, spruitjes en jus van het hert

*

Warm appeltaartje met een roomijs van vanille

3 gangen 34 euro zonder * /  4 gangen 40 euro


STERRENMENU

Op donderdag 30 November zal Chef Bart Ausems weer het 5 gangen “Sterrenmenu” à la Tout a Fait bereiden. Dit is de laatste van 2017, de eerstvolgende keer is op donderdag 25 januari 2018. Reserveren is aanbevolen want vol is vol. De prijs is 45 euro p.p.

 


LADIES NIGHT

Vanaf heden zal onze ladies night 4 x per jaar plaats vinden. Op donderdag 18 januari is de eerste ladies night van 2018. Wij zullen de ladies night altijd kenbaar maken via Facebook en de nieuwsbrief.